Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Sponzorstva i donacije

Odgovornost prema društvenom i prirodnom okruženju u Lovćen osiguranju razumijemo kao osnovu našeg održivog razvoja: usklađivanje ljudi, ekološke svijesti i korisnosti. U okruženju u kom poslujemo želimo da živimo aktivno i da doprinesemo pozitivnim promjenama za ljude i prirodu. Razvijamo sluh za prepoznavanje potreba okruženja i na njih aktivno reagujemo.Trudimo se da gradimo dugoročna partnerstva koja obezbjeđuju obostrani napredak.
 

U svim našim aktivnostima i procesima zalažemo se za ostvarivanje ekonomske, zakonske, etičke i čovjekoljubive odgovornosti prema svim našim učesnicima.
 

Znanja i rješenja koja osiguravaju život, imovinu, prirodu i zdravlje naša su najveća dragocjenost. Orjentisani smo na odgovorno poslovanje, ekologiju, zaštitu životne sredine i korporativno volonterski rad.
 

Podržavamo razvoj organizacija i drugih neprofitnih društava, zavoda i pojedinaca koji rade u oblasti sporta, kulture, obrazovanja, zdravstva, humanitarnih projekata i drugih održivih aktivnosti. Zajednički oblikujemo partnerstva koja obezbjeđuju uzajamni napredak nas samih, primalaca finansijskih sredstava i šireg društva.

Pri izboru projekata koje ćemo sponzorirati ili donirati prvenstveno se rukovodimo kriterijumima visokog stepena korisnosti projekata za zajednicu i potrebe Društva. Sponzorski ili donatorski odnos shvatamo kao partnerski odnos koji osigurava uzajaman napredak.
 

Sponzorsko-donacijskim aktivnostima nastojimo pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama sa posebnim potrebama, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoline, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnim za lokalne zajednice u kojima Društvo djeluje.

 

Molimo Vas da ispunjen zahtjev dostavite putem e-maila na marketing@lo.co.me

 

Zahtjev za sponzorstvo i donaciju

Uputstvo za popunjavanje zahtjeva za sponzorstvo ili donaciju

Imate li pitanje?

Pošaljite poruku