Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Ugovoriti polisu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja znači donijeti odluku da ćete uvijek, baš uvijek, biti dobro, sigurni u svoje zdravlje i sa povjerenjem prepušteni najboljem što vam daje zdravstveni sistem.

Odaberite najbolje za sebe!

VANBOLNIČKO LIJEČENJE

Zdravlje je najveće bogatstvo.Dajte mu prednost.

Situacije u kojima je ugroženo Vaše zdravlje ili zdravlje Vaših najmilijih nameću obavezu brzog pronalaženja adekvatne i kvalitetne medicinske pomoći kako bi se nastala situacija prevazišla. Lovćen zdravstveno osiguranje Vam omogućava prednost u korišćenju medicinskih usluga i ljekarsku pomoć bez čekanja.

 

 

Ljekari Medicinskog kontakt centra Lovćen osiguranja su Vam na raspolaganju 24 časa i pomoći će Vam u pronalaženju i organizaciji neophodnih zdravstvenih pregleda i usluga.

 

 

Kako se koristi polisa Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja?

Vašu polisu aktivirate telefonskim pozivom Lovćen medicinskog kontakt centra u kojem će Vam dežurno medicinsko osoblje pružiti svu neophodnu stručnu pomoć u vidu savjeta, informacija o zdravstvenim ustanovama koje su Vam na raspolaganju i u organizaciji i zakazivanju termina posjete odgovarajućem ljekaru.

 

Ukoliko se opredijelite da posjetite zdravstvenu ustanovu iz mreže ustanova-partnera, troškove Vaših pregleda i liječenja regulisaće Lovćen osiguranje direktno sa odabranom ustanovom.

 

*Primjeri su informativnog karaktera. Za preciznu, obavezujuću ponudu kontaktirajte prodajno mjesto Lovćen osiguranja.

* Za drugačije limite pokrića kontaktirajte našu poslovnu mrežu.

Imate li pitanje?

Pošaljite poruku