Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Lovćen osiguranje je u susret školskoj godini pokrenulo online prodaju “Osiguranja djece i omladine od posljedica nesrećnog slučaja”

22. 9. 2020

 

Prvih 1.000 klijenata koji zaključe osiguranje i daju saglasnost za direktnu komunikaciju, dobijaju bonove u vrijednosti od 15 Eura
 

Lovćen osiguranje AD je, za svoje klijente u susret školskoj godini, pripremilo online prodaju proizvoda “Osiguranja djece i omladine od posljedica nesrećnog slučaja” uz koji, svojim klijentima omogućava pogodnosti, u periodu od 22.09.2020. do 20.12.2020. godine, da u slučaju zaključenja ovog osiguranja putem webshop-a, osvoje prigodne poklone.
 

Prvih 1.000 ugovarača osiguranja, koji putem našeg webshop-a zaključe osiguranje djece i omladine od posljedica nesrećnog slučaja i daju saglasnost Lovćen osiguranju za korištenje registrovanih podataka za dalju komunikaciju u svrhu marketinga, dobiće na poklon bonove u vrijednosti od 15 Eura. Dobitnici vrijednosnih bonova, iste mogu koristiti u periodu od izdavanja do 30.06.2021. godine u ponoć, za kupovinu jednog dobrovoljnog osiguranja motornih vozila (kasko vozila, kasko sudar vozila, auto asistencija, pravna zaštita, povreda vozača) ili osiguranje stambenih objekata. Vrijednosni bon vezan je za ugovarača osiguranja i nije ga moguće prenijeti na drugo lice, osim na zakonskog zastupnika (roditelja/staratelja), ukoliko je dobitnik bona maloljetno lice. U tom slučaju zakonski zastupnik je prilikom korišćenja vrijednosnog bona obavezan priložiti: izvod iz matične knjige rođenih maloljetnog lica ili rješenje/presudu suda kojom se imenuje lice za staratelja ili rješenje organa starateljstva o imenovanju lica za hranitelja djeteta.
 

Osiguranje djece i omladine od posljedica nezgode nikad nije bilo lakše, u par jednostavnih koraka izaberete koliko želite da iznosi cijena (premija) osiguranja, popunite ostale podatke i dobićete polisu osiguranja na Vaš mail. 
 

 

Više na: https://prodaja.lo.co.me/ucenici_i_studenti/

 

Share on Google+