Pobjednik teniskog druženja Aleksandar Vušurović

29. 9. 2017

"NLB Royal Cup 2017" - održan revijalni turnir poslovnih partnera NLB Banke i Lovćen osiguranja
 


Završen je jedan od najatraktivnijih teniskih turnira u regionu “NLB Royal Cup 2017“, profesionalini ITF turnir, koji je održan u lijepom ambijentu teniskog kluba “AS” u Podgorici. Ovom prilikom organizovan je i revijalni rekreativni turnir poslovnih partnera NLB Banke i Lovćen osiguranja, generalnog i zlatnog sponzora turnira.

 

Matjaž Božič, Izvršni direktor Lovćen osiguranja, ovim povodom kaže: ”Zadovoljstvo nam je što smo ove godine  pomogli održavanje najatraktivnijeg teniskog spektakla u regionu – „NLB Royal Cup 2017.“Takođe nam je zadovoljstvo što smo udružili snage sa našim značajnim partnerom - NLB bankom. Riječ je o jedinom ITF ženskom profesionalnom turniru u regionu sa glavnom nagradom od 25.000 USD. Čast nam je da smo se našli u društvu koje je doprinijelo da se ovakav turnir kvalitetno organizuje u Crnoj Gori i što je ovo bila prilika da okupimo poslovne partnere na revijalnom rekreativnom turniru koji je bio sastavni dio ovog sportskog spektakla. Povezivanje i druženje Lovćen osiguranja i NLB Banke u ovako neformalnom ambijentu doprinosi povezivanju naših zajedničkih klijenata i jačanju našeg Brenda. Posebno zadovoljstvo nam je što na ovaj način dajemo podršku razvijajanja sporta i rekreacije u Crnoj Gori ”.

 

Revijalni teniski turnir je odigran na način što su učestvovali po 4 predstavnika partnera -klijenata Lovćen osiguranje i NLB Banka.
 

Nakon uzbudljivih borbi i sedam odigranih mečeva prvo mjesto osvojio je Aleksandar Vušurović, koji je u finalu bio bolji od dr Branka Rašovića.  

Share on Google+