Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Polaznici košarkaškog Kampa posjetili poslovnicu Lovćen osiguranja

10. 7. 2019

Svaki skok i dribling - osigurani

 

Učesnici druge smjene „Lovćen osiguranje košarkaški kamp Kolašin 2019“ posjetili su poslovnicu ove osiguravajuće kuće gdje su im domaćini bili Željko Bošković, direktor Filijale Bijelo Polje i zaposleni u poslovnici u Kolašinu.
Bošković je izrazio zadovoljstvo zbog saradnje „Lovćen osiguranja“ sa kolašinskim Košarkaškim Kampom, zahvaljujući čemu se kamp zove “Lovćen osiguranje Basket Kamp Kolašin”. 
Društvena odgovornost ima najveće efekte kada je usmjerena prema mladima. Drago mi je da ste izabrali košarku kao „kraljicu igara“ koja će vam omogućiti da uživate u igri ali i da želite vrhunske sportske domete”. - kazao je Bošković. 
 

 

Mladi košarkaši i njihovi treneri su dobili informacije o svim mogućnostima osiguranja koje Lovćen osiguranje nudi kada su mladi sportisti u pitanju. Svi učesnici Kampa osigurani su od strane organizatora za vrijeme trajanja Kampa. To je ujedno i dokaz da ovaj Kamp, vodi potpunu brigu o svima koji zbog košarkaške lopte dodju u Kolašin. Jedan od pokretača i organizatora Kampa, Savo Djikanović se zahvalio „Lovćen Osiguranju“ na tome što su na partnerski i društveno odgovoran način, prepoznali značaj Petog jubilarnog Kampa koji sa ponosom nosi ime „Lovćen osiguranje Basket Kamp Kolašin“.

 


 

Cilj nam je da dječaci i djevojčice nauče košarku ali i još puno stvari koje će im trebati u životu. Naša koncepcija je da učestvujemo u stvaranju ličnosti – zdravih, organizovanih i motivisanih. Sve ono što su danas naučili o obavezi i potrebi da budemo osigurani, pomoći će im na njihovim životnim putevima, poručio je Savo Djikanović.

 

Share on Google+