Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Pravo osiguranje za putovanje!

29. 12. 2017

 

Uz Super Karticu do 08.01. 2018. godine, ostvarite 15 % popusta prilikom ugovaranja putničkog zdravstvenog osiguranja u poslovnicama Lovćen osiguranja.

 

Putovanja, posebno u inostranstvo, željno isčekujemo i radujemo im se tokom cijele godine. Ipak, kako bi sve proteklo u najboljem redu put je potrebno pažljivo isplanirati. Smatrate da ste predvidjeli svaku moguću neprijatnost, no da li ste mislili baš na sve?
 

Putničko zdravstveno osiguranje pokriva troškove nužnog liječenja i troškove prevoza radi bolesti ili nezgode koja se dogodi u inostranstvu.
 

Omogućava 24-časovnu besplatnu pomoć ili asistenciju te finansijsku sigurnost u okviru ugovorene sume osiguranja.
 

Pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja možete se odlučiti za jedan od ponuđenih paketa, koji se razlikuju po visini osiguravajućeg pokrića i visini premije osiguranja.

 

Premija osiguranja zavisi od dana boravka u inostanstvu, osigurane sume, odabranog nivoa putne asistencije (paketa), načina ugovaranja (individualno, porodično, grupno), da li putujete poslovno ili turistički, godina starosti i sl.

 

Samo kod Lovćen osiguranja polisu osiguranja na  putovanju možete zaključiti bez obzira na pristupne godine starosti.

 

Osiguranje stupa na snagu prelaskom granice države u kojoj živite, a prestaje pri povratku nakon stupanja na tlo države u kojoj živite.

Share on Google+