Završen teniski turnir rekreativaca “Lovćen osiguranja”

6. 6. 2017

Finale tenis turnira Grupe Triglav, 19.7.2017. sa posmatranjem egzibicijskog dvoboja ATP Umag

 

Pobjednici, u svim kategorijama, teniskog turnira rekreativaca, “Lovćen osiguranje” koji  je, za vikend, održan na terenima TK „Eminent“ u Podgorici, pod pokroviteljstvom Lovćen osiguranja AD, putuju na masters turnir Grupe Triglav (u okviru koje posluje crnogorsko Lovćen osiguranje), a koji će se odigrati u julu u Umagu.

 

Inače, Grupa Triglav je postala ponosni sponzor Croatia Open Umag-jedinog ATP teniskog turnira u regiji.

 

U ime Lovćen osiguranja nagrade najboljima je uručio Matjaž Božič, izvršni direktor koji se zahvalio na velikom odzivu poslovnih partnera i poželio uspješan nastup pobjednicima na masters turniru u Umagu 19.07.2017, rekavši da Grupa Triglav već duže vrijeme posebnu pažnju posvećuje sportu «Sport nas inspiriše, podstiče i udružuje. Pobjede i uspjesi bude osjećaj zadovoljstva u nama i čine nas ponosnima. To je znak da smo na pravom putu. Dio te energije, radosti i takmičarskog duha ove godine dijelimo sa vama.»

Turnir se igrao po specifičnim pravilima i bodovanjima, za ovakav tip turnira, na način što su svi takmičari igrali isti broj mečeva, a rezultati se sabirali i pretvarali u bodove. Na kraju, su najbolji po kategorijama bili: singl do 45 godina Dalibor Šaban  (MUP Crne Gore), singl preko 45 godina Goran Durković (Inpek AD). U dublovima u kategoriji do 45 godina prvo mjesto zauzeo je par Ivan Vučinić  (CKB) i Igor Savić (ERSTE), dok je u dublovima od 45-55 godina trijumfovao par Nebojša Šćekić (Mont Vet) i Vesko Mićanović (Madona coffe), a u konkurenciji muški dubl stariji od 55 godina pobjednici su Ranko Vučelić    ( SIGNAL) i Branko Rašović (APOLONIA stomatološka ustanova). U kategoriji ženski dubl – objedinjena kategorija, trijumfovali su Snežana Karanikić (TO BAR) i Olivera Doklesić (ECO BOKA PROJECT).

 

Turnir se odigrao tokom proteklog vikenda na besprekorno uređenim teniskim terenima TK „Eminent“ u Podgorici, a učešće je uzelo preko 60 takmičara među kojima su bile i mnoge javne ličnosti iz društvenog života Crne Gore. 

 

Ovakvim neformalnim druženjem osiguranika, poslovnih partnera i zaposlenih Lovćen osiguranja ova kompanija želi da radi na razvoju društvene odgovornosti, zdravih stilova života i popularizaciji tenisa, kao i postizanje još većeg prožimanja zajedničkih interesa sa svojim poslovnim partnerima.

 

Share on Google+