Koliko bi bilo potrebno mojim najmilijima?

Vprašajmo življenje

Smrt ne predstavlja samo emocionalni gubitak, već takođe ima snažan uticaj na finansijsku situaciju najbliže porodice pokojnika. Na osnovu vašeg porodičnog statusa, životnog stila i finansijske situacije, možete proceniti na koju osiguranu sumu bi trebalo da se osigurate, kako bi vaši najmiliji bili obezbeđeni u slučaju najgoreg.

Odgovorite na nekoliko kratkih pitanja i napravite informativni izračun kako biste saznali kolika osigurana suma vam je potrebna.

1 / 3

1. Koliko imate godina?

 
god.

2. Da li živite u domaćinstvu sa supružnikom ili partnerom?

 

2.1. Koliko godina ima vaš supružnik ili partner?

god.

2.2. Da li je vaš partner zaposlen?

3. Da li se brinete za bar jedno dijete?

 

3.1. Koliko godina ima vaše najmlađe dijete?

god.

Odgovorite na nekoliko kratkih pitanja i napravite informativni izračun kako biste saznali kolika osigurana suma vam je potrebna.

2 / 3

4. Da li otplaćujete kredit?

 

4.1. Koliki iznos za zatvaranje svih kredita bi Vam bio dovoljan?

5. Koliko danas imate ušteđevine kojom bi vaši najbliži mogli da raspolažu u slučaju vaše smrti?

 

6. Da li imate imovinu u bilo kojem drugom obliku sa kojom bi vaša rodbina mogla pokriti bilo kakav mogući gubitak prihoda?

 

6.1. U kojem iznosu?

7. Da li već imate ugovorenu polisu životnog osiguranja?

 

7.1. Koliko iznosi osigurana suma za slučaj smrti na vašoj postojećoj polisi?

Odgovorite na nekoliko kratkih pitanja i napravite informativni izračun kako biste saznali kolika osigurana suma vam je potrebna.

3 / 3

8. Koliko iznosi vaš mjesečni neto prihod?

 

Ispunjavanje interaktivnog testa za informativnu procjenu osigurane sume je anonimna i veb stranicu možete napustiti u bilo kom trenutku. Prikupljamo samo statističke podatke. Podaci koje unesete u test ne mogu biti povezani sa vama i izbrisaćemo ih ako nam ne date saglasnost u svrhu pripreme informativnog izračuna. Interaktivni test je informativnog karaktera i ne sadrži informacije o proizvodima Lovćen-životna osiguranja A.D.

Procjena osigurane sume

Poštovani,

na osnovu informacija koje ste naveli u kalkulatoru, za osiguranje Životnog osiguranja u slučaju smrti, suma se može procijeniti na:

Obračun pokazuje da će Vaši najmiliji biti dovoljno finansijski obijezbeđeni u slučaju Vaše smrti. Ipak predlažemo da sa našim zastupnicima provjerite jeste li prilikom ispunjavanja kalkulatora previdjeli da upišete podatke koji bi mogli da utiču na finansijsku sigurnost Vaše porodice.

{{final_values.family_sum | number:0}} EUR
UZELI SMO U OBZIR
{{final_values.dolgovi | number:0}}

iznos kredita ili druge finansijske obaveze koje bi vaši nasljednici morali da otplate u slučaju vaše smrti (iznos u EUR).

 
{{final_values.prihranki | number:0}}

Ušteđevina, drugi oblici imovine i postojeća suma osiguranja života kojom bi vaši nasljednici mogli da pokriju gubitak prihoda (iznos u EUR).

 
{{final_values.otrok_n}}

godina, a predstavlja preporučeni period u kome je potrebno nadomjestiti vašim najbližima pad prihoda.

 
{{final_values.partner_n}}

godina, a predstavlja preporučeni period u kome je potrebno nadomjestiti vašim najbližima pad prihoda.

 

U razgovoru sa našim savjetnikom provjerite visinu iznosa koji bi bio potreban vašim voljenima da pokriju finansijske obaveze u slučaju Vaše smrti.

Koliko bi koštalo vaše osiguranje?

Osigurana suma je osnov za ono što vas obično jako zanima - koliko bismo mjesečno plaćali životno osiguraje u slučaju smrti.

Unesite svoje podatke i poslaćemo vam informativni izračun.

* obavezan unos
* obavezan unos
* Ovaj e-mail ne postoji
* obavezan unos
* obavezan unos
* obavezan unos
* obavezan unos
krivi kod
{{ agentResponseText }}

Zahvaljujemo na popunjavanju obrasca, poslaćemo Vam informativni izračun na mail.

Ispunjavanjem ovog obrasca, slažete se da Lovćen-životna osiguranja A.D. obrađuje vaše lične podatke u svrhu slanja informativnog izračuna premije životnog osiguranja u slučaju smrti na vašu e-mail adresu i slažete se da u vezi navedenog osiguranja komunicirate putem vašeg e-maila.

Lovćen-životna osiguranja AD kao rukovaoc zbirke ličnih podataka čuva podatke koje unesete u prijavnom obrascu do vašeg opoziva. U odnosu na obradu ličnih podataka imate pravo na informaciju o tome koje vaše lične podatke Lovćen-životna osiguranja posjeduje, od koga su ti podaci prikupljeni, svrhu obrade tih podataka, ispraviti vaše lične podatke kako biste osigurali da su podaci kojima Lovćen-životna osiguranja raspolaže istiniti, tačni i ažurni, zahtijevati brisanje vaših ličnih podatka koje Lovćen-životna osiguranja obrađuje, ako ti podaci više nisu nužni za ostvarivanje svrha u koju su podaci prikupljeni, ograničiti obradu vaših ličnih podataka u slučajevima predviđenim važećim propisima s područja zaštite ličnih podataka, uložiti prigovor na obradu vaših ličnih podataka Lovćen-životnom osiguranju ili nadležnom nadzornom tijelu, povući saglasnost za obradu vaših ličnih podataka u slučajevima kad se takvi podaci prikupljaju i obrađuju isključivo na osnovu vaše saglasnosti.
Zahtjev za ostvarivanjem navedenih prava preporučujemo da uputite Lovćen-životnom osiguranju ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca dostupnog na prodajnim mjestima i na web stranici: www.lovcenzivot.me.
Zahtjev možete podnijeti pisanim putem neposredno u poslovnim prostorijama Društva, uputiti poštom na adresu: Lovćen-životna osiguranja AD, ul.Marka Miljanova 29/III, 81000 Podgorica, n/r ovlašćenog lica za zašititu podataka o ličnosti ili elektronskom poštom na e-mail: dpo@lovcenzivot.me.
Obavještenje obradi podataka takođe vam je dostupno u poslovnim prostorijama Društva i na web stranici: www.lovcenzivot.me.