Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Automobilska asistencija

Osiguranjem automobilske asistencije obezbjeđujemo 24-časovnu pomoć na putu. kao zaštitu od mogućih neprijatnosti pri korišćenju motornog vozila u zemlji i inostranstvu. 

 

Paketi osiguranja automobilske asistencije uključuju raznovrsne usluge i pokrivaju troškove njihovog izvođenja do sume osiguranja, bilo da se radi o manjem kvaru na automobila, vuči ili prevozu vozila, problemu sa ključevima, spašavanju vozila, dostavi goriva, privremenom smještaju, prevozu osiguranika, dostavi rezervnih djelova, hotelskom smještaju osiguranika, angažovanju zamjenskog vozačaq u inostranstvu, novčanoj pozajmici u slučaju krađe novca ili dokumenata itd.

 

Razlike u paketima su u nivoima, obimu i materijalnim visinama pomoći, za slučajeve koji se dese u Crnoj Gori i na teritoriji Evrope.

 

Izaberite jedan od 4 paketa asistencijske pomoći i bezbrižno pođite na put:

  • automobilska asistencija START
  • automobilska asistencija STANDARD
  • automobilska asistencija PLUS
  • automobilska asistencija COMFORT

 

Pregled ponude i visina pokrića troškova usluga asistencije:

 

 

Osiguranje se može zaključiti samo za vozila registrovana na teritoriji Crne Gore i to, na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja, tehničkim centrima Lovćen auta i ostalim tehničkim centrima koji sarađuju sa Lovćen osiguranjem, kao i kod ovlašćenih zastupnika Društva.

 

Obaveze osiguranika kada nastane osigurani slučaj asistencije

Ukoliko nastane osigurani slučaj asistencije, osiguranik je dužan da nazove centar za asistenciju i obavijesti ga o tome. U obavještenju mu mora dati svoje identifikacione podatke, podatke o osiguranom vozilu, zaključenom osiguranju (broj polise) i broju putnika, te navesti kratak opis problema i vrstu pomoći za kojom osiguranik ili lica u osiguranom vozilu imaju potrebu. Korisnik je dužan da, za provjeru navedenih podataka, na zahtjev davaoca usluge, istom predoči relevantna dokumenta.

 

Centar za asistenciju 

Zavarovalnica Triglav d.d.

Asistenčno-storitveni center

Dunajska c.22, 1000 Ljubljana

 

Broj telefona za prijavu asistentskog slučaja

 +386 15 882 994 - za pozive iz inostranstva  

 +382 20 404 406 - za pozive iz Crne Gore

 

Naši stručni saradnici pomoći će vam u najkraćem mogućem roku.

Imate li pitanje?

Pošaljite poruku