Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Kasko sudar osiguranje

Kasko sudar osiguranje je novitet na tržištu osiguranja koje možete ugovoriti uz polisu osiguranja od automobilske odgovornosti (AO) Lovćen osiguranja. Osiguranje ne može trajati duže od polise osiguranja od automobilske odgovornosti, a važi na teritoriji Crne Gore i ostalih evropskih zemalja članica sistema zelene karte. Pokriva štete nastale prilikomsaobraćajne nezgode usled sudara sa poznatim vozilima, a predmet osiguranja su isključivo putnički automobili.

 

Ukoliko se odlučite za šire pokriće, Kasko sudar PLUS, dodatno će biti obuhvaćeni rizici grada (tuče), oluje-vjetra koji duva brzimnom od najmanje 62 km/h, direktnog udara groma, poplave, bujice ili visoke vode i krađe vozila.


ZAŠTO JE KASKO SUDAR OSIGURANJE IZUZETNO POVOLJNO RJEŠENJE? 

 • Niska premija

  Pregled ponude i limiti pokrića Kasko sudar START paketa

  • Premija iskazana u tabeli je bez poreza
  • Za vozila čija je namijena taxi ili rent-a-car, doplatak na premiju je 100%

   

  Pregled ponude i limiti pokrića Kasko sudar PLUS paketa

  • Premija iskazana u tabeli je bez poreza
  • Za vozila čija je namijena taxi ili rent-a-car, doplatak na premiju je 100%
  • Doplatak za marke vozila sa povećanim rizikom krađe
 • Brzo i sigurno rješavanje odštetnog zahtjeva

  U slučaju materijalne štete Lovćen osiguranje se obavezuje da će platiti utvrđenu štetu ali ne više od ugovorene sume osiguranja, odnosno, ukoliko je po ugovoru o osiguranju već isplaćivana naknada do preostalog iznosa sume osiguranja. U slučaju krađe vozila, Osiguravač će nadoknaditi stvarnu vrijednost vozila na dan štete, a maksimalno do ugovorenog limita pokrića.

 • Pogodno za osiguranje starijih vozila

  Najčešće se vozila starosti do 5 godina osiguravaju potpunim kasko osiguranjem upravo iz ekonomskih razloga (vozilo gubi na vrijednosti nakon tog vremena). Naša preporuka je da uz našu povoljnu cijenu, nakon isteka tog vremena, i dalje osiguravate svoj imovinski interes, tj. vozilo od šteta koja su posljedica saobraćajne nezgode usled sudara sa drugim poznatim vozilom (Kasko sudar START) ili usled prirodnih i drugih rizika (Kasko sudar PLUS). Kod ove vrste osiguranja ne postoji starosno ograničenje vozila.

 • Pogodno za osiguranje vozila nižih nabavnih vrijednosti

  Često se zna reći da vozila nižih novonabavnih vrijednosti nije isplativo kasko osiguravati. Upravo ovakav proizvod daje mogućnost osiguranja i takvih vozila za prihvatljivu cijenu.

 

Detaljan opis osiguravajućih pokrića možete vidjeti u brošuri i uslovima osiguranja.

Imate li pitanje?

Pošaljite poruku