Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Ugovoriti polisu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja znači donijeti odluku da ćete uvijek, baš uvijek, biti dobro, sigurni u svoje zdravlje i sa povjerenjem prepušteni najboljem što vam daje zdravstveni sistem.

Odaberite najbolje za sebe!

VANBOLNIČKO LIJEČENJE

Zdravlje je najveće bogatstvo.Dajte mu prednost.

Situacije u kojima je ugroženo Vaše zdravlje ili zdravlje Vaših najmilijih nameću obavezu brzog pronalaženja adekvatne i kvalitetne medicinske pomoći kako bi se nastala situacija prevazišla. Lovćen zdravstveno osiguranje Vam omogućava prednost u korišćenju medicinskih usluga i ljekarsku pomoć bez čekanja.

 

 

Ljekari Medicinskog kontakt centra Lovćen osiguranja su Vam na raspolaganju 24 časa i pomoći će Vam u pronalaženju i organizaciji neophodnih zdravstvenih pregleda i usluga.

 

 

Kako se koristi polisa Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja?

Vašu polisu aktivirate telefonskim pozivom Lovćen medicinskog kontakt centra u kojem će Vam dežurno medicinsko osoblje pružiti svu neophodnu stručnu pomoć u vidu savjeta, informacija o zdravstvenim ustanovama koje su Vam na raspolaganju i u organizaciji i zakazivanju termina posjete odgovarajućem ljekaru.

 

Ukoliko se opredijelite da posjetite zdravstvenu ustanovu iz mreže ustanova-partnera, troškove Vaših pregleda i liječenja regulisaće Lovćen osiguranje direktno sa odabranom ustanovom.

 

*Primjeri su informativnog karaktera. Za preciznu, obavezujuću ponudu kontaktirajte prodajno mjesto Lovćen osiguranja.

* Za drugačije limite pokrića kontaktirajte našu poslovnu mrežu.

Imate li pitanje?

Pošaljite poruku