NOVO Biznis moj – osiguranje za mala i srednja preduzeća

Svi vi koji vodite svoj privatni biznis najbolje znate koliko ste uložili vremena i truda da bi opstali i uspješno poslovali, i koliko je na tom putu odricanja. Mi vas razumijemo, i zato smo kreirali proizvod kojim ćete moći da osigurate više aspekata svog biznisa, od prostora do mašina, rizika krađe ili požara, kombinacije su brojne a vi možete odabrati ono što vam najviše odgovara.

Kroz godine iskustva na našem tržištu osiguranja, prepoznali smo koji su to rizici koji pogađaju mala i srednja preduzeća i koje su opasnosti od kojih bi vlasnici željeli da se osiguraju i time obezbijede sebi stabilno poslovanje i u slučaju neželjenih događaja. Kao kompanija koja decenijama zavrjeđuje povjerenje svojih klijenata i pruža oslonac u važnim životnim momentima pojedinaca i porodica nastojali smo da proširimo ponudu na tržištu i ponudimo kvalitetno i sveobuhvatno osiguranje i za preduzeća.

Bilo da vodite frizerski salon, start-up kompaniju, pekaru, kafić, dizajn studio odnosno bilo koju firmu do 50 zaposlenih i 250 metara kvadratnih poslovnog prostora sa sjedištem u Crnoj Gori (i registrovani ste) možete osigurati svoj biznis novim paketom osiguranja Biznis moj.

Šta možete osigurati?

Dodatna pokrića

Uz osiguranje od osnovnih rizika, kako biste dodatno osigurali svoje poslovanje možete ugovoriti i dodatne rizike uz osnovni ili prošireni paket (prošireno pokriće). U zavisnosti od vrste paketa, određeni su i limiti osiguravajućeg pokrića, i franšize po određenim rizicima. Dodatni rizici, koji se mogu zaključiti isključivo uz osiguranje od osnovnih rizika su sljedeći:

Osiguranje mašina od loma

Osiguranje prekida rada

Osiguranje odgovornosti prema trećim licima

Osiguranje zaposlenih od posljedica nesrećnog slučaja i profesionalnih bolesti

Osiguranje robe u transportu

Osiguranje od rizika zemljotresa

Odmrzavanje zaliha u rashladnim vitrinama i zamrzivačimaKako prijaviti štetu?

Ukoliko se dogodi šteta i ispunjene su obaveze iz Uslova osiguranja, postupak prijave je vrlo jednostavan. Potrebno je da nas klijent u roku od tri dana od kad je za saznao štetu o njoj i obavijesti:

putem mail-a na: prijava.stete@lo.co.me

na telefonske brojeve za prijavu šteta

pozivom svog prodavcaViše
020 602 430
020 602 431
020 602 430

TELEFONSKI BROJEVI ZA PRIJAVU ŠTETE

Prijava štete