start portlet menu bar

Osiguranje Biznis moj | Lovćen

Display portlet menu
end portlet menu bar

NOVO Biznis moj osiguranje za male biznise

Svi vi koji vodite svoj privatni biznis najbolje znate koliko ste uložili vremena i truda da bi opstali i uspješno poslovali, i koliko je na tom putu odricanja. Mi vas razumijemo, i zato smo kreirali proizvod kojim ćete moći da osigurate više aspekata svog biznisa, od prostora do mašina, rizika krađe ili požara, kombinacije su brojne a vi možete odabrati ono što vam najviše odgovara.

Kroz godine iskustva na našem tržištu osiguranja, prepoznali smo koji su to rizici koji pogađaju male biznise i koje su opasnosti od kojih bi vlasnici željeli da se osiguraju i time obezbijede sebi stabilno poslovanje i u slučaju nepredviđenih događaja. Kao kompanija koja vam decenijama pruža oslonac u važnim životnim momentima pojedinaca i porodica nastojali smo da proširimo ponudu na tržištu i ponudimo kvalitetno i sveobuhvatno osiguranje i za preduzeća.

Bilo da vodite frizerski salon, start-up kompaniju, pekaru, kafić, dizajn studio odnosno bilo koju firmu do 50 zaposlenih i 250 metara kvadratnih poslovnog prostora sa registrovanim sjedištem u Crnoj Gori možete osigurati svoj biznis novim paketom osiguranja Biznis moj.

Šta možete osigurati?


Dodatna pokrića


Uz osiguranje od osnovnih rizika možete ugovoriti i dodatne rizike kako bi dodatno zaštitili svoje poslovanje. U zavisnosti od vrste paketa, određeni su i limiti osiguravajućeg pokrića, i franšize po određenim rizicima. Dodatni rizici, koji se mogu zaključiti isključivo uz osiguranje od osnovnih rizika su sljedeći:

  • Osiguranje mašina od loma
  • Osiguranje prekida rada
  • Osiguranje odgovornosti prema trećim licima
  • Osiguranje zaposlenih od posljedica nesrećnog slučaja i profesionalnih bolesti
  • Osiguranje robe u transportu
  • Osiguranje od rizika zemljotresa
  • Odmrzavanje zaliha u rashladnim vitrinama i zamrzivačimaKako prijaviti štetu?

Ukoliko se dogodi šteta i ispunjene su obaveze iz Uslova osiguranja, postupak prijave je vrlo jednostavan. Potrebno je da nas klijent u roku od tri dana od kad je za saznao štetu o njoj i obavijesti:

putem mail-a na: prijava.stete@lo.co.me

na telefonske brojeve za prijavu šteta

pozivom svog prodavcaViše
020 602 431
020 602 430

TELEFONSKI BROJEVI ZA PRIJAVU ŠTETE

Prijava štete