Kontaktirajte nas

Stranica je namijenjena svima Vama koji želite da postanete dio Lovćen osiguranja, odnosno tražite zaposlenje, bilo da je to vaše prvo zapošljavanje ili pak želite, iz bilo kojeg razloga, mijenjati vaš sadašnji posao.

Lovćen osiguranje AD je osiguravajuća kuća u Crnoj Gori sa najdužom tradicijom u osiguranju. Ukupno zapošljava 256 radnika raznih stručnih profila sa jako velikim učešćem visokoobrazovanog kadra. U kadrove se ulazi bilo kroz zapošljavanje, stipendiranje ili specijalizaciju a paralelno sa ulaganjem u ljude ulaže se i u unapređenje tehnologije. Stoga se bez pretjerivanja može reći da Lovćen osiguranje AD, po tehničkoj opremljenosti gotovo ne zaostaje za sličnim kompanijama iz razvijenih zemalja. U prilog ovakvim ocjenama ide i činjenica da smo uspješno sproveli akciju uvođenja sistema kvaliteta i dobili certifikat o priznavanju sistema kvaliteta po međunarodnom standardu BS EN ISO 9002.

Lovćen osiguranje AD, kao i cijela Grupa Triglav, čiji smo dio, njeguje korporativnu organizacijsku kulturu koju sačinjavaju najvažnije zajedničke vrijednosti: zadovoljstvo klijenata, ljubaznost, kompetentnost, sigurnost, povjerljivost i stabilnost, kreativnost, zadovoljstvo i pripadnost Društvu, kao i transparentost poslovanja te stvaranje vrijednosti i profitabilnost.

Raduje nas što ste posjetili našu stranicu posvećenu zapošljavanju.

 Ukoliko želite da aplicirate za aktuelni konkurs i postanete dio našeg tima popunite upitnik i svoj CV pošaljite odjeljenju za upravljanje ljudskim resursima na adresu posao@lo.co.me

Sa zadovoljstvom ćemo pročitati vaš CV i pozvati vas na razgovor.