Zaštita i upravljanje ličnim podacima

Upravljanje podacima na nivou Lovćen osiguranja AD i Lovćen životnih osiguranja AD

Svi podaci prikupljeni preko saglasnosti na sajtu, u okviru prodaje, akcija i svih aktivnosti prikupljanja saglasnosti Lovćen osiguranje AD Podgorica, kao rukovaoc podataka o ličnosti prikuplja i obrađuje podatke u svrhu direktnog marketinga, uz pristanak konkludentnom radnjom. Podacima se upravlja odgovorno i u skladu sa članom 10. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Crne Gore ("Službeni list Crne Gore", br. 079/08 od 23.12.2008, 070/09 od 21.10.2009, 044/12 od 09.08.2012, 022/17 od 03.04.2017). Podaci se najčešće koriste za obavještenja o promotivnim aktivnostima, o proizvodima i uslugama, pogodnostima, nagradnim igrama, novostima i promjenama u poslovanju Lovćen osiguranja AD Podgorica i Grupe Triglav.

Datu saglasnost možete povući bilo kada, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i to na sljedeći način:

putem e-maila: dpo@lo.co.me;
slanjem pisanog obavještenja poštom na adresu: Lovćen osiguranje AD Podgorica, Ul. Slobode 13a, 81000 Podgorica, n/r ovlašćenom licu za zaštitu podataka o ličnosti.
Na web stranici Lovćen osiguranja AD Podgorica na sljedećem linku: https://www.lo.co.me/ostalo/zastita-podataka dostupan je dokument pod nazivom “Obavještenje o obradi podataka o ličnosti” koji sadrži sva neophodna obavještenja u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Za sva dodatna pitanja i ostvarivanje prava zagarantovanih Zakonom o zaštiti podataka, možete se obratiti licu za zaštitu podataka o ličnosti u Lovćen osiguranju AD Podgorica na e-mail adresu dpo@lo.co.me.

Više o zaštiti podataka u obrascima priloženim niže.

Obrasci

Za pregled dokumenata predlažemo PDF pregledač Adobe Acrobat Reader