Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

U skladu sa članom 10.  Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Crne Gore ("Službeni list Crne Gore", br. 079/08 od 23.12.2008, 070/09 od 21.10.2009, 044/12 od 09.08.2012, 022/17 od 03.04.2017) daje se,

 

SAGLASNOST

 

da Lovćen osiguranje AD Podgorica, kao rukovaoc podataka o ličnosti prikuplja i obrađuje moje podatke u svrhu direktnog marketinga, odnosno dajem pristanak konkludentnom radnjom, klikom na checkbox, da na navedenu e-mail adresu primam obavještenja o promotivnim aktivnostima, o proizvodima i uslugama, pogodnostima, nagradnim igrama, novostima i promjenama u poslovanju Lovćen osiguranja AD Podgorica i Grupe Triglav.

Datu saglasnost možete povući bilo kada, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i to na sljedeći način:

  • klikom na link Odjava koji je dostupan u newsletter-u;
  • putem e-maila: dpo@lo.co.me;
  • slanjem pisanog obavještenja poštom na adresu: Lovćen osiguranje AD Podgorica, Ul. Slobode 13a, 81000 Podgorica, n/r ovlašćenom licu za zaštitu podataka o ličnosti.

Na svim prodajnim mjestima i web stranici Lovćen osiguranja AD Podgorica na sljedećem linku: https://www.lo.co.me/o-nama/zastita-podataka-odlicnosti dostupan je dokument pod nazivom “Obavještenje o obradi podataka o ličnosti” koji sadrži sva neophodna obavještenja u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
 

Za sva dodatna pitanja i ostvarivanje prava zagarantovanih Zakonom o zaštiti podataka, možete se obratiti licu za zaštitu podataka o ličnosti u Lovćen osiguranju AD Podgorica na e-mail adresu dpo@lo.co.me.
 

 

 

Imate li pitanje?

Pošaljite poruku