Uvijek tu, da podržimo prave stvari

Budite slobodni, da shodno instrukcijama ispisanim u nastavku popunite upitnike i kontaktirate nas sa vašim predlozima i idejama za saradnju.

Odgovornost prema društvenom i prirodnom okruženju u Lovćen osiguranju razumijemo kao osnovu našeg održivog razvoja: usklađivanje ljudi, ekološke svijesti i korisnosti. U okruženju u kom poslujemo želimo da živimo aktivno i da doprinesemo pozitivnim promjenama za ljude i prirodu. Razvijamo sluh za prepoznavanje potreba okruženja i na njih aktivno reagujemo.Trudimo se da gradimo dugoročna partnerstva koja obezbjeđuju obostrani napredak.

U svim našim aktivnostima i procesima zalažemo se za ostvarivanje ekonomske, zakonske, etičke i čovjekoljubive odgovornosti prema svim našim učesnicima. Znanja i rješenja koja osiguravaju život, imovinu, prirodu i zdravlje naša su najveća dragocjenost. Orjentisani smo na odgovorno poslovanje, ekologiju, zaštitu životne sredine i korporativno volonterski rad. Podržavamo razvoj organizacija i drugih neprofitnih društava, zavoda i pojedinaca koji rade u oblasti sporta, kulture, obrazovanja, zdravstva, humanitarnih projekata i drugih održivih aktivnosti. Zajednički oblikujemo partnerstva koja obezbjeđuju uzajamni napredak nas samih, primalaca finansijskih sredstava i šireg društva.


Kriterijumi odabira

Pri izboru projekata koje ćemo sponzorirati ili donirati prvenstveno se rukovodimo kriterijumima visokog stepena korisnosti projekata za zajednicu i potrebe Društva. Sponzorski ili donatorski odnos shvatamo kao partnerski odnos koji osigurava uzajaman napredak.

Sponzorsko-donacijskim aktivnostima nastojimo pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama sa posebnim potrebama, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoline, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnim za lokalne zajednice u kojima Društvo djeluje.

Dokumenti

Za ogled dokumentov priporočamo PDF pregledovalnik Adobe Acrobat Reader