Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

15. 5. 2019

Pobjednici putuju u Umag

Pobjednici, u svim kategorijama, teniskog turnira rekreativaca, “Lovćen osiguranje” koji  je, za vikend, održan na terenima Teniskog kluba „AS“ u Donjim Kokotima u Podgorici, pod pokroviteljstvom »Lovćen osiguranja« - AD, putuju u julu mjesecu na masters turnir Grupe Triglav u Umagu.
 

U ime Lovćen osiguranja nagrade najboljima je uručio Matjaž Božič, izvršni direktor koji se zahvalio na velikom odzivu poslovnih partnetnera i poželio uspješan nastup pobjednicima na masters turniru u Umagu, rekavši da Grupa Triglav već duže vrijeme posebnu pažnju posvećuje sportu i zdravim stilovima života.  
 

Najbolji po kategorijama su bili: singl do 45 godina Miloš Martinović  (Doding), singl preko 45 godina Baćko Vušurović (Toyota/Hotel Aurel). U dublovima u kategoriji do 45 godina prvo mjesto zauzeo je par Ivan Vučinić (CKB) i Vladan Đekić  (Ambasada Velike Britanije), dok je u dublovima od 45-55 godina trijumfovao par Nikola Tomašević (Zip) i Igor Savić  (Erste Banka), a u konkurenciji muški dubl stariji od 55 godina pobjednici su Goran Durković (Inpek) i Brano Vlahović  (KBC).
 

Turnir se odigrao tokom proteklog vikenda na uređenim teniskim terenima TK „AS“ u Podgorici, a učešće je uzelo preko 50 takmičara među kojima su bile i mnoge javne ličnosti iz društvenog života Crne Gore. 
 

Ovakvim neformalnim druženjem poslovnih partnera i zaposlenih Lovćen osiguranja kompanija želi da radi na razvoju društvene odgovornosti, zdravih stilova života i popularizaciji tenisa u Crnoj Gori.
 

 

 

Share on Google+