Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

AKCIJA ZA BUDUĆE ZAJEDNIČKE KLIJENTE LOVĆEN OSIGURANJA I S-LEASINGA

15. 11. 2021

KUPOVINOM NOVOG ILI STAROG VOZILA PREKO S-LEASINGA DO KRAJA GODINE, KOD LOVĆEN OSIGURANJA STIČETE PRAVO NA PREKO 50% POPUSTA NA KASKO OSIGURANJE, I PREDUSLOV ZA POKLON BON U VRIJEDNOSTI OD 30 EUR ZA KUPOVINU KOMBINOVANOG OSIGURANJA KUĆE ILI STANA

 

 

Lovćen osiguranje i S- Leasing za svoje klijente pripremili su specijalne pogodnosti do kraja godine. Pretpraznična Akcija važi za sva fizička i pravna lica koji su kupci novih ili polovnih vozila preko S-Leasing-a i koji kao ugovarači osiguranja zaključuju Potpuno kasko osiguranje kod Lovćen osiguranja. 

 

U navedenom periodu, ovi klijenti stiču pravo na akcijski popust od 50% na ukupnu premiju godišnjeg Potpunog auto kasko osiguranja, kao i dodatnih 5% popusta za višegodišnje osiguranje.

 

Učesnici ove akcije, koji ustupe saglasnost Lovćen osiguranju za dalju komunikaciju u svrhu marketinga, stiču pravo i na Promotivni bon u vrijednosti od 30 EUR, koji se može iskoristiti do 30. juna 2022. godine. Promotivni bon se može iskoristiti za kupovinu kombinovanog imovinskog osiguranja kuće ili stana nosioca polise, što predstavlja značajan popust na premiju za najzastupljenije kvadrature osiguranih nepokretnosti. Primjer obračuna po jednom od raspoloživih paketa, za kvadraturu kuće/stana od 70m2, možete naći u nastavku:

 

   

Više informacija o ovim pogodnostima možete dobiti pozivom Info centra Lovćen osiguranja na broj: 020 404 404  i S-Leasinga na broj: 020 245 625, kao i na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja širom Crne Gore.

 

Share on Google+