Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

"Data krv je dar od srca”

15. 11. 2019


 

Lovćen Grupa (koju čine Lovćen osiguranje AD, Lovćen životna osiguranja AD i Lovćen auto DOO), u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija pod sloganom “ Data krv je dar od srca” održana je danas u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici, Nikšiću i Pljevljima.
 

Tridesetak zaposlenih Lovćen grupe je svojim primjerom ukazalo na značaj ove humane aktivnosti od opšteg društvenog interesa i društvenu obavezu da pomognu drugima, jer nikada ne znamo kada će takva pomoć zatrebati nama ili nekom od naših najbližih.
 

Lovćen grupa će i ubuduće nastaviti sa tradicionalnim organizovanjem ove humane akcije i time doprinijeti obezbjeđivanju dovoljnih količina sigurne krvi kao lijeka za sve one kojima ona znači spašavanje ili produžetak života.

 

 

Zaposleni u Lovćen grupi žele da na ovaj način utiču na povećanje društvene svijesti o značaju važnosti učestalosti ove humane aktivnosti kao i da podstaknu građane da postanu  dobrovoljni davaoci krvi. 

 


Kao znak pažnje i podsjećanja na ovaj dan, Lovćen grupa je dobrovoljnim davaocima i zaposlenima u Zavodu za transfuziju krvi uručila prigodne majice.

Share on Google+