Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Do kraja godine u Lovćen osiguranju nastavlja se Akcija “Obaveznom osiguranju automobila dodaj ASISTENCIJU SUPER”

1. 10. 2021

 

Lovćen osiguranje AD je za svoje klijente nastavilo Akciju “Osiguranju automobila dodaj Asistenciju SUPER”, koja se zaključuje uz polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, prilikom redovne registracije vozila, bilo da se radi o novom osiguranju ili obnovi postojećeg osiguranja autoodgovornosti Lovćen osiguranja. Akcija će trajati sve do 31.12.2021.

 

Polisom autoodgovornosti Lovćen osiguranja, osiguranici stiču pravo na kupovinu jednog od tri ponuđena paketa ASISTENCIJE SUPER: Auto Standard, Auto Plus i Auto Komfort, čime sebi obezbjeđuju dodatnu sigurnost u vožnji.

 

ASISTENCIJA SUPER paketi objedinjuju tri automobilska osiguranja: osiguranje automobilske asistencije, osiguranje vozača od tjelesnih povreda-AO i osiguranje troškova pravne zaštite.

 

U suštini, za sve osiguranike je bitna činjenica da, ako u toku godine bar jednom idu van granica Crne Gore, sa putničkim ili teretnim vozilom maksimalne dozvoljene mase do 3,5 t, imaju mogućnost da kupe jedan od paketa: Auto Komfort sa poklon Vrijednosnim bonom od 20 eura, Auto Plus sa poklon Vrijednosnim bonom od 15 eura ili Auto Standard sa poklon Vrijednosnim bonom od 10 eura. To znači da za 3,57 eura mjesečno za paket Auto Komfort: 2,32 eura mjesečno za paket Auto Plus i 1,65 eura mjesečno za paket Auto Standard, Osiguravač nadoknađuje vozaču:

  • štetu za tjelesne povrede zadobijene u saobraćajnoj nesreći tokom upravljanja motornim vozilom u inostranstvu, a u slučaju njegove smrti usljed nezgode, nadoknađuje štetu zbog osiguranikove smrti njegovom zakonskom nasljedniku sa osiguranom sumom od 25.000 eura;
  • stvarne troškove zastupanja u krivičnim i prekršajnim postupcima koji se vode protiv osiguranika povodom saobraćajne nezgode, nastale upotrebom motornog vozila u ukupnom iznosu najviše do sume osiguranja od 4.500 eura. Takođe, pokriveni su i troškovi ostvarivanja građansko – pravnih odštetnih zahtjeva na osnovu šteta nastalih u vezi saobraćajne nezgode usljed upotrebe motornog vozila, a koje su nastale usljed tjelesne povrede, narušenja zdravlja ili smrti osigurane osobe, te radi uništenja, oštećenja ili nestanka osiguranikovih stvari, kao i troškove pravne zaštite pred zahtjevima drugih lica za nadoknadom štete, nastale upotrebom osiguranikovog vozila. Ovim osiguranjem su pored osiguranika i vlasnika vozila, zaštićeni i vozač i putnici u osiguranom vozilu, i
  • pruža usluge pomoći na putu nastale usljed svih mogućih neprijatnosti kod kvara vozila ili saobraćajne nezgode, u zavisnosti od izabranog paketa asistencije koji uključuju raznovrsne usluge i pokrivaju troškove njihovog izvođenja do sume osiguranja bilo da se radi o manjem kvaru na automobilu, vuči ili prevozu vozila, problemu sa ključevima, spašavanju vozila, dostavi goriva, privremenom smještaju, prevozu osiguranika, dostavi rezervnih djelova, hotelskom smještaju osiguranika, angažovanju zamjenskog vozača u inostranstvu, novčanoj pozajmici u slučaju krađe novca ili dokumenata itd.

 

Tabela pregleda premija na godišnjem nivou po paketima:

 

 

Kupovinom jednog od paketa, osiguranici na poklon dobijaju Vrijednosni bon u iznosu od 10, 15 ili 20 EUR, zavisno od paketa koji odaberu. Poklon Vrijednosni bon glasi na ugovarača osiguranja (fizičko lice) i nije ga moguće prenijeti na drugo fizičko lice. Vrijednost bona iskazana je u eurima i predstavlja novčanu vrijednost koja se može iskoristiti prilikom kupovine jednog dobrovoljnog osiguranja iz palete proizvoda Lovćen osiguranja (osiguranje kuća/stan, kasko osiguranje automobila, osiguranje nezgode, osiguranje na putovanju, osiguranje plovila kao i druga dobrovoljna osiguranja). Poklon Vrijednosni bon nije moguće zamijeniti za gotovinu, a služi za plaćanje premije u cjelosti ili u ratama prilikom kupovine dobrovoljnog osiguranja. Vrijednosni bon se može iskoristiti do 31.03.2022. godine.

 

Uvjereni smo da je zaključenje paketnog osiguranja ASISTENCIJE SUPER najbolji izbor za Vas i Vaš automobil, zato ne propustite priliku da do kraja godine iskoristite Akciju!

 

Više informacija o osiguranju ASISTENCIJE SUPER možete dobiti na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja širom Crne Gore, na svim tehničkim centrima Lovćen auta, kod naših ovlašćenih zastupnika prodaje i posredstvom sajta www.lo.co.me.

 

Share on Google+