Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Kupovinom polise kasko sudar ili automobilske asistencije kod Lovćen osiguranja, dobijate na poklon promotivni bon za kupovinu pneumatika u efel travel-u

1. 7. 2021

Lovćen osiguranje i Efel Travel za svoje klijente pripremili su fantastičnu ljetnju akciju za kupovinu četiri pneumatika proizvođača “Kenda” sa popustom od 40 EUR, 60 EUR ili 100 EUR, u zavisnosti od dimenzija pneumatika na vašem automobilu. U slučaju kupovine dva pneumatika, ostvaruje se pravo na 50% navedenih vrijednosti.

 

 

Prepoznajući potrebe svojih klijenata, u želji da ih na najbolji način zaštitimo i pružimo im bezbjednost u vožnji automobilom, Lovćen osiguranje i Efel Travel su pripremili veliku ljetnju Akciju koja će trajatii sve do 30.09.2021. godine.

 

Promotivni bon u okviru ove akcije može da dobije osiguranik, koji uz važeću polisu  autoodgovornosti Lovćen osiguranja dodatno ugovori jedan od paketa osiguranja Automobilske asistencije ili Kasko sudar osiguranja. Osiguranicima su na raspolaganju četiri paketa Automobilske asistencije: Start, Standard, Plus i Komfort i dva paketa Kasko sudar osiguranja: Kasko sudar START i Kasko sudar PLUS.

 

Kupovinom jednog od navedenih paketa, na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja, u tehničkim centrima Lovćen auta širom Crne Gore, kao i kod ovlašćenih zastupnika prodaje, osiguranik stiče pravo na promotivni bon u vrijednosti od 40, 60 ili 100 EUR, za ostvarivanje popusta prilikom kupovine i montaže četiri pneumatika proizvođača “Kenda” kod kompanije Efel Travel na adresi Bulevar 21 Maj br. 112, u Podgorici – salon Mazde i Forda. U slučaju kupovine dva pneumatika, osiguranik ostvaruje pravo na popust od 50% navedenih vrijednosti, u zavisnosti od dimenzija pneumatika. Dostava pneumatika se može organizovati i na čitavoj teritoriji Crne Gore.

 

Više informacija o Promotivnom bonu osiguranici mogu dobiti pozivom Info centra Lovćen osiguranja na broj: 020 404 404  i Efel Travel-a na broj: 069 100 228, kao i na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja širom Crne Gore, tehničkim centrima Lovćen auta i kod naših ovlašćenih zastupnika prodaje.

 

Share on Google+