Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Lovćen Grupa organizovala tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi “Data krv je dar od srca”

31. 10. 2018

Lovćen Grupa (koju čine Lovćen osiguranje AD, Lovćen životna osiguranja AD i Lovćen auto DOO), u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, organizovala je danas akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija pod sloganom “ Data krv je dar od srca” održana je u prostorijama Zavoda  za transfuziju krvi u Podgorici, Baru, Kotoru, Nikšiću i Pljevljima.

 

Cilj ove humane i već tradicionalne akcije za zaposlene Lovćen Grupe  je podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi, kao aktivnosti od opšteg društvenog interesa.

 

30 zaposlenih Lovćen grupe je svojim primjerom ukazalo na značaj ove humane aktivnosti od opšteg društvenog interesa i obavezu svih nas da pomognemo drugima, jer nikada ne znamo kada će takva pomoć zatrebati nama ili nekom od naših najbližih.

 

Lovćen grupa će i ubuduće nastaviti sa organizovanjem ove humane akcije i time doprinijeti obezbjeđivanju dovoljnih količina sigurne krvi kao lijeka za sve one kojima ona znači spašavanje ili produžetak života.

 

Zaposleni u Lovćen grupi žele da na ovaj način utiču na povećanje društvene svijesti o značaju važnosti učestalosti ove humane aktivnosti kao i da podstaknu građane da postanu dobrovoljni davaoci krvi. 

 

Kao znak pažnje i podsjećanja na ovaj dan, Lovćen grupa je dobrovoljnim davaocima i zaposlenima u Zavodu za transfuziju krvi uručila prigodne majice.

 

Share on Google+