Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

Lovćen osiguranje dodatno nagrađuje korisnike Super Kartice sa 200 bodova

3. 11. 2020

 

U toku Akcije “Osiguranje djece i omladine od posljedica nezgode” klijentima koji zaključe online osiguranje i daju saglasnost za direktnu komunikaciju, Lovćen osiguranje dodjeljuje bonove u vrijednosti od 15€. Ukoliko ste ujedno i vlasnik Super Kartice, prilikom korišćenja bona dobijate dodatnu nagradu od čak 200 bodova.

 

Lovćen osiguranje AD je pripremilo online prodaju proizvoda “Osiguranja djece i omladine od posljedica nesrećnog slučaja” omogućavajući svojim klijentima da u periodu do 20. decembra 2020. godine, osvoje vrijednosne bonove u slučaju zaključenja ovog osiguranja putem webshop-a: https://prodaja.lo.co.me/ucenici_i_studenti/.

 

Prvih 1.000 ugovarača osiguranja, koji putem našeg webshop-a zaključe ovu vrstu osiguranja i daju saglasnost Lovćen osiguranju za korišćenje registrovanih podataka za dalju komunikaciju u svrhu marketinga, dobiće na poklon bonove u vrijednosti od 15€. Dobitnici vrijednosnih bonova, iste mogu koristiti u periodu od izdavanja do 30.06.2021. godine u ponoć, za kupovinu jednog dobrovoljnog osiguranja motornih vozila (kasko vozila, kasko sudar vozila, auto asistencija, pravna zaštita, povreda vozača) ili osiguranje stambenih objekata.*

 

____________________________________________________________________________________

*Vrijednosni bon vezan je za ugovarača osiguranja i nije ga moguće prenijeti na drugo lice, osim na zakonskog zastupnika (roditelja/staratelja), ukoliko je dobitnik bona maloljetno lice. U tom slučaju zakonski zastupnik je prilikom korišćenja vrijednosnog bona obavezan priložiti: izvod iz matične knjige rođenih maloljetnog lica ili rješenje/presudu suda kojom se imenuje lice za staratelja ili rješenje organa starateljstva o imenovanju lica za hranitelja djeteta.

____________________________________________________________________________________

 

Ukoliko ste korisnik Super Kartice, idealna je prilika da do 31.01.2021. godine iskoristite poklon bon od 15€ za kupovinu jednog dobrovoljnog osiguranja iz portfelja Društva i na jednostavan način osvojite čak 200 bodova na Vašoj Super Kartici!

 

Ukoliko Vaše dijete već ima osiguranje od nezgode, individualno ili kolektivno, zaključeno preko vrtića ili škole, važno je znati da polise ne isključuju jedna drugu. Možete dodatno osigurati Vaše dijete, jer u slučaju štete polise se sabiraju, što je velika prednost!

 

Cijena (premija) osiguranja ove vrste je od 5 do 15€, dok u svakom slučaju dobijate poklon bon od 15€, koji će za taj iznos umanjiti Vaše troškove za pribavljanje jednog od korisnih dobrovoljnih proizvoda iz naše palete.Uz to, dobijate i 200 bodova na Vašoj Super Kartici i time ostvarujete duple nagrade!

 

U nastavku dajemo savjete kako iskoristiti poklon bon i time zaraditi bodove na Vašoj Super Kartici!

 

 

Kupi na: https://prodaja.lo.co.me/ucenici_i_studenti/

 

Share on Google+