Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savjete za bezbrižan svakodnevni život.

OSIGURAJTE SEBE I SVOJE MIKRO PREVOZNO SREDSTVO (MPS) U LOVĆEN OSIGURANJU: OSIGURANJE BICIKALA, ELEKTRIČNOG TROTINETA, SEGWAY-A I DRUGIH MIKRO VOZILA

2. 6. 2021

Po prvi put u Crnoj Gori, Lovćen osiguranje predstavlja novu vrstu osiguranja prilikom vožnje bicikla i drugih mikro prevoznih sredstava

 

 

Prepoznajući potrebu svojih klijenata, da ih na najbolji i najbezbjedniji način zaštitimo i pružimo im bezbrižnost u vožnji mikro prevoznim sredstvom (MPS): biciklom, električnim biciklom, električnim trotinetom, električnim skuterom, segway-om, invalidskim kolicima i drugim mikro vozilima na motorni pogon, konstrukcijske brzine do 25 km/h, Lovćen osiguranje predstavlja novu uslugu sveobuhvatnog osiguranja bicikala i drugih mikro prevoznih sredstava, kojom se osiguravate kao vlasnik i korisnik mikro vozila, a istovremeno osiguravate i svoje mikro prevozno sredstvo koje nije neophodno zakonski registrovati.

 

Od sada, uz osnovni paket i dopunski kasko paket, moguće je osigurati odgovornost vozača ili vlasnika vozila, nezgodu u slučaju saobraćajne nesreće sa uključenim rizicima: smrti usljed nezgode, teže povrede, prelomi, dislokacije, opekotine i povrede mekih tkiva, kao i kasko osiguranje mikro prevoznog sredstva, koje pored osnovnih rizika, odgovornosti i nezgode, uključuje i oštećenja ili uništenje vašeg mikro vozila nastalo prilikom saobraćajne nezgode, rizik provale u zaključanim prostorijama, kao i rizike: razbojništva, krađe, požara, grada, udar groma, eksploziju, oluju, manifestacije i demonstracije, pada aviona i zemljotres.

 

Rukovodeći se značajem mikromobilnosti za sve nas, Lovćen osiguranje se pobrinulo da Vama i Vašem mikro vozilu obezbijedi sigurnost na brz i jednostavan način.

 

Od sada možete praktikovati zdrav način prevoza kako za Vas tako i za našu okolinu i biti bezbrižni. Ukoliko ste korisnik osiguranja, tokom upravljanja mikro prevoznim sredstvom navedenim na polisi, osigurani ste kao učesnik u saobraćaju od povreda usljed nezgode, a i od štete koju možda nanesete drugima.

 

U našoj online prodavnici, od sada je dostupno ugovaranje paketnog osiguranja mikro prevoznog sredstva, odabirom jednog od dva paketa: Osnovni i Kasko paket. Osnovni paket je moguće zaključiti u bilo kom momentu, a u roku od 7 dana od dana kupovine mikro proveznog vozila, online možete zaključiti i dopunsko kasko pokriće. Istovjetno kao i u slučaju kupovine polise “Osiguranja na putovanju” ili polise “Dome moj”, sve potrebne informacije, pa i sama polisa biće Vam isporučeni na verifikovanu e-mail adresu.

 

Zaključenje osnovnog paketa, kao i dopunskog kasko osiguranja za Vaše mikro prevozno sredstvo, bez vremenskog ograničenja u odnosu na datum izdavanja računa, moguće je u svim našim prodajnim objektima.

 

Za sve dodatne informacije, zainteresovanim osiguranicima na raspolaganju je i naš Info centar gde se pozivom na broj 020 404 404 dobijaju sve relevantne informacija o procesu zaključenja osiguranja mikro prevoznih sredstava.

 

Više na: www.lo.co.me

Share on Google+