Kako smo "radili zeleno"

Pogledajte kako je protekla naša akcija "Mislimo zeleno"

Naša planeta, potvrđuju naučnici sa raznih meridijana, nije u dobrom stanju. Ogromna zagađenost vode, vazduha i zemljišta usljed ogromnih potreba za porizvodnjom novih resursa, plastike, upotrebom različitih vrsta štetnih goriva ima posljedice koje već danas osjećamo kroz klimatske promjene, porast temperature, odumiranje biljnih i životinjskih vrsta. Djelovanje pojedinaca ali posebno i kompanija da spriječe razvoj štetnih posljedica i pomognu obnovu uništenih prirodnih resursa od posebnog je značaja.


Baš takva je i naša akcija "Mislimo zeleno". Kompanija je odlučila da donira sadnice OŠ „Radojica Perović“ i na taj način pokloni generacijama koje dolaze hlad u toplim ljetnjim danima i obogate pluća grada za nove krošnje. Zajedno, zaposleni Lovćen osiguranja i lojalni klijenti kao i svi zainteresovani koji su se okupili u dvorištu škole sa partnerima iz vrtnog centra KALIA, zasadili su preko 20 sadnica.


Iz uprave OŠ „Radojica Perović“, poručili su da su zahvalni na donaciji, odušvljeni su idejom uređenja dvorišta koje je napravljeno u saradnji sa pejzažnim arhitektom, i da vjeruju da je ovo primjer koje kompanije u Crnoj Gori treba da slijede i da u svakom gradu broj drveća raste, a nadam se i broj alternativnih vidova prevoza kako bismo imali čist i zdrav vazduh i sredinu za budućnost, za našu djecu. Dužni smo im ostaviti bolju budućnost, poručuje direktorica škole.


Korisnici usluge osiguranja Dome moj, osiguranja kuće ili stana, koji dugo godina osiguravaju svoj dom dajući povjerenje Lovćen osiguranju, nagrađeni su vaučerima u iznosu od 30eur za kupovinu u vrtnom centru Kalia. A svi posjetioci koji su se prijavili na događaj, dobili su poklon sadnice. Misija da mislimo zeleno, odnosno da kreiramo pozitivne promjene kao kontratežu štetnim posljedicama po okolinu definitivo će biti naše usmjerenje u budućnosti. Kao kompanija iz oblasti osiguranja u kojoj nam je zadatak da brinemo o klijentima u nepovljnim situacijama i budemo oslonac u takvim trenutcima trudimo se da brinemo i o okolini i posvetimo se njenom očuvanju. Promovišemo zdrave stilove života, alternativne načine prevoza i brigu o planeti, i osim što pomažemo klijentima u tome kroz naše produkte kojima ih štitimo dok se bave sportom, planinare, voze bicikl, želimo i van poslovnog odnosa da učinimo više i doprinesemo misiji kreiranja sigurnije budućnosti za sve.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu: https://www.instagram.com/p/Cyc3n4FIihK/


Complementary Content
${loading}