Praznični Dome moj - podjela poklona

Praznični Dome moj – Izlaganje prikupljenih crteža i podjela poklona

Sa ponosom ističemo da smo prikupili skoro 2.000 crteža mališana, koji su širom Crne Gore crtali svoj dom za nas! Sada je vrijeme za darove i iznenađenja sa naše strane.

Podjela poklona

Svim mališanima čiji su roditelji registrovali crteže, dijelićemo poklone u 29. i 30. decembra u našim poslovnim objektima, a oni koji ne uspiju u to vrijeme posjetiti naše filijale i poslovnice, dobiće poziv od naših prodavaca nakon praznika i odabrati način preuzimanja.

Osim detaljnih instrukcija koje ćete dobiti na registrovane e-mail adrese, pozivom na kontakt telefone naših poslovnica u vašem gradu, možete dobiti sve potrebne informacije o podjeli poklona.

Objava radova

Svi radovi koji prilikom preuzimanja poklona budu dostavljeni u originalu u našim poslovnim objektima do 30. decembra, biće izloženi u Kulturno informativnom centru „Budo Tomović“ (KIC) u Podgorici od 10-14. januara 2022. godine.

A svi pristigli radovi objavljeni su u Online galeriji radova, a ujedno se prikazuju i na video bimu u atrijumu šoping centra Delta City od 27-31. decembra.

Pratite našu stranicu na FB, jer ćemo se truditi da i tim putem prenesemo naše aktivnosti.

Dome moj – iz crteža u stvarnost

Kao što možete vidjeti, djeca su crtala vesele i bezbrižne trenutke svoga doma. Zajedno se možemo pobrinuti da to ne ostane samo na crtežima. Sa našim paketima Dome moj, možete osigurati bezbjednost vašeg najvrjednijeg porodičnog kutka. Kao pouzdan partner želimo ostati uz vas i pratiti kako vaši i naši mališani rastu i ostvaruju svoje snove!

Želimo Vam zdravu, uspješnu i srećnu Novu godinu.
Baš ovakvu kakvu su naši drugari nacrtali.

Sve će biti u redu.
Lovćen osiguranje


Complementary Content
${loading}