Politika ZZS-ISO : 14001 - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Politika ZZS-ISO :14001

POLITIKA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

 

Mi smo u potpunosti opredeljeni za koncept zaštite životne sredine, kao integralnog dela svog poslovnog sistema.

 

Mi smo posvećeni vrhunskom kvalitetu u svakom pogledu i u praksi, dosledno sprovodeći princip da, pored poslovnih rezultata, u svoje prioritete uvrstimo što odgovorniji odnos prema opštevažećim ciljevima zaštite životne sredine i dobrobiti društva u celini, lokalne zajednice, svojih poslovnih partnera i ostalih zainteresovanih strana.

 

Osnovne postavke koncepta su: sprečavanje zagađenja, minimiziranje posledica eventualnog zagađenja, što je moguće manje korišćenje prirodnih resursa kroz smanjivanje potrošnje materijala i energenata, dosledna primena svih relevantnih propisa, kao i stalna aktivnost na redovnom preispitivanju i usavršavanju sistema upravljanja zaštitom životne sredine od strane najvišeg rukovodstva.

                                                                                                

Svoju opredeljenost za postizanje realnih ciljeva u zaštiti životne sredine promovišemo kroz princip održivog razvoja: da koristimo prirodne resurse i materijale odgovorno i samo u neophodnoj meri.

 

Stalnim obrazovanjem i obukom zaposlenih, podizanjem nivoa znanja, svesti i odgovornosti za kvalitetno obavljanje poslovnih aktivnosti, radi očuvanja i poboljšanja kvaliteta životne sredine, trudimo se da što više širimo i unapređujemo kulturu zaštite životne sredine.

 

ISO 14001:2015